automatizálási és gépépítési alkatrészek

Bemutatkozás

a cégünkről

Cégünk 2008-ban alakult, fő tevékenységünk az automatizálásban, gépépítés során felhasznált alkatrészek kereskedelme, valamint egyedi gépek tervezése, gyártása. Megvalósítottunk Magyarországon egy olyan kereskedelmi céget, amely az ipar számára nem csak elad, hanem vevőit műszaki oldalról is támogatja géptervezői, karbantartási, végfelhasználói szemszögből.

A vevőink azt kapják, amire ténylegesen szükségük van. Kapcsolatban állunk a legnagyobb gyártókkal, de a kisebb manufaktúrák egyedi megoldásait is ajánlani tudjuk.

Amennyiben igénybe veszi szolgáltatásainkat, Ön nemcsak egy száraz, katalógus oldalakból építkező kereskedelmi céget kaphat, hanem tervezői tapasztalatokkal rendelkező, aktív gépépítő csapatot is, akik nem konkurenciaként tekintenek versenytársaikra, hanem egy közös cél elérése érdekében dolgoznak.

Termékek

DESTACO

Cégünk a DESTACO hivatalos magyarországi képviseleteként az alábbi automatizálási elemeket forgalmazza:
 
Kézi és pneumatikus leszorítók
 
A DESTACO 1936-ban tervezte és gyártotta az első kézi leszorítót, azóta világszerte vezető szerepet tölt be a munkahelyi innováció és technológia területén.
 1. Kézi leszorítók
 2. Pneumatikus leszorítók
 3. Hidraulikus leszorítók
 
Léptetéstechnikai megoldások
 
A CAMCO egész világra kiterjedő termékei több, mint 50 éve az iparág irányadói, legjobb minőségű vezérmű-hajtású mozgásszabályozóival. 2007-ben a CAMCO csatlakozott a DESTACO növekvő termékportfóliójához, a DESTACO azon képességével, hogy teljes automatizálási megoldásokat kínáljon bármely alkalmazáshoz vagy iparághoz.
 1. Körasztalok - A rotációs mozgó berendezések és termékek segítik az eszköz indexelést. Az indexelés egy eszköz elindítása és megállítását jelenti, meghatározott időközönként, meghatározott helyen.
 2. Szállítószalagok - Precíziós gépipari termékek, melyek az összeállítandó anyagokat, csomagokat vagy árucikkeket szállítják egyik helyről a másikra.
 3. Termék rakodók - Precíz alkatrész kezelés és gondos válogatás az automatizált rendszer alkalmazásokhoz.
 4. Camco egyedi termékek - Gyárilag előállított precíziós vásárlói vezérművek, melyek kiterjednek az egyedi konfigurációkra, tűréshatárokra és anyagokra.
 
Megfogó, szorító megoldások
 
1980 óta, a párhuzamos megfogók szabadalmaztatott sorozatának forgalomba hozatalával, a Robohand név képviseli a legjobbakat az újításban, minőségben és megbízhatóságban.
Termékek és megfogó eszközök széles skáláját kínálva, a DESTACO Robohand termékei minden fogyasztási területet kiszolgálnak, beleértve a rozsdamentes acél fogókat az ételekhez és italokhoz, kisméretű tisztatér termékeket a gyógyszeripar számára és nagy teherbírású anyagmozgató megoldásokat az autóipari alkalmazásokhoz.
 1. Pneumatikus megfogók
 2. Elektromos megfogók
 3. Tisztatér, étel és autóipari megfogók
 4. Lineáris hengerek
 5. Forgató hengerek
 6. Robotkaros szerszámcserélők
 
Robotos alkalmazások
 
A végberendezések, más néven a kar végén lévő szerszámok (EOAT), olyan eszközök, melyek a robotkar végéhez vannak csatlakoztatva. Úgy tervezték, hogy robotcsuklóként működjön, ami a környezettel kölcsönhatásban áll. A DESTACO több mint 30 éve kínál végberendezéseket a világpiac szinte minden szegmensén, teljes kulcsrakész kialakítást, gyártást és összeszerelést a világelső végberendezés megoldásokkal. A DESTACO mérnökei a vevőikkel együtt dolgoznak egészen az elképzeléstől a véghezvitelig, hogy egy olyan rendszert tudjanak tervezni és felépíteni, ami minden egyes egyedi alkalmazáshoz szabott.
 
 

Pneumatika

Egy pneumatikus rendszer felépítéséhez sokféle levegős és passzív elemre van szükség.
Ezen termékek beszerzéséhez, valamint a pneumatika rendszer tervezéséhez, méretezéséhez és kivitelezéséhez is segítséget nyújtunk Önnek.

Ilyenek például:
 • csatlakozók
 • csövek
 • levegő előkészítők
 • munkahengerek
 • szelepek
 • hangtompítók stb.
 
 

Alumínium profilok és kötőelemek

Cégünk ITEM és BOSCH kompatibilis aluprofil rendszereket forgalmaz, termékeink kiváló minőségűek és igen kedvező ár/érték aránnyal rendelkeznek.

Profiljainkat igény esetén méretre vágjuk, megmunkáljuk.
Műszaki megoldásaink szinte minden iparágban használhatóak kezdve az élelmiszer ipartól az elektronikai termékeket gyártó cégeken át az összes egyedi gépgyártó tevékenységig.

Az alumínium - profilok 5-ös, 6-os, 8-as és 10-es nuttal találhatók meg cégünknél. Ezek a profilok eloxáltak, az egyes szériák elemei kompatibilisek az egységes méreteknek köszönhetően, bármilyen formában kombinálhatók egymással.
A profilok jól bírják az időjárás viszontagságait és a legtöbb kémiai anyaggal szemben ellenállóak.
Az alumínium-profilból felépített szerkezetek bármikor könnyen szétszerelhetők és újra felhasználhatók.

Ha egyedi igénye merülne fel, azt is ki tudjuk szolgálni.
Kérem küldje el részünkre az alábbi információkat:
 - termék rajza
 - éves mennyiség
 - anyagminőség
 - felületkezelés(eloxálás,szín stb.)

Ezekhez a rendszerekhez kínálunk alternatív kiegészítőket(kötőelemeket) is kedvezőbb áron.
Az alumínium – profilok legfontosabb kiegészítői:
 - horonyanyák
 - összekötő elemek: sarkok, automata összekötők
 - takarókupakok
 - zsanérok
 - fogantyúk
 - zárak
 - kerekek
 - géptalpak
 
 

Alumínium profil vázszerkezetek gyártása

Gépépítő profiljainkat igény szerint nem csak méretre vágjuk, megmunkáljuk, hanem szükség esetén összeszereljük.
 
Mérnökeink segítenek a tervezésben és a megfelelő konstrukció kialakításában. Tervező szoftverünk segítségével elkészítjük a szükséges látványterveket, műhelyrajzokat, dokumentációkat is.
 
Robotos munkaállomásokhoz gyártunk védőketreceket is, különböző megoldásokkal.
 
 
Természetesen meglévő dokumentáció alapján is legyártjuk az alumínium profilból tervezett vázakat.
 
 
 

Szolgáltatásaink

Válassza ki az Ön számára ideális megoldást!