automatizálási és gépépítési alkatrészek

Automatizálás

Termelő cégek számára fejlesztünk automata berendezéseket, melyek hatékonyan, pontosan képesek ellátni a legkülönbözőbb feladatokat.
 
Főbb területeink:
 
  - adagolástechnika
  - ellenőrzés, mérés, válogatás
  - egyéb speciális gépek, mint pl megmunkáló, csomagoló, alkatrész tisztító berendezések
  - esetlegesen meglévő gépek/technológiák fejlesztése
 
Adagolástechnika
Cégünk fő automatizálási területe a CNC esztergagépekhez kapcsolódó kiszolgáló automaták, melyek 24/7 munkarendben képesek a gépeket nyers alkatrésszel ellátni, valamint a kész alkatrészeket kijuttatni a munkatérből. Jellemző alkatrész csere ideje nettó 2-4 másodperc, mely jelentősen gyorsabb bármely emberei, vagy robotos alkalmazásnál, így az általunk leszállított berendezésekkel elért extra profit rövid időn belül érezteti hatását.
 
 
Ellenőrzés, mérés, válogatás
A megmunkált, összeszerelt alkatrészeket, termékeket legtöbb esetben ellenőrizni, válogatni szükséges a minőség biztosítása érdekében.
Vállalunk főkén érintésmentes ellenőrző / mérőberendezéseket kamerás, optikai szenzoros, induktivitás méréses kialakítással, de lehetőség van akár tapintásos mérés kialakításra is.
A mérési eredményeket a legkülönbözőbb igényeknek megfelelően tudjuk kiértékelni a legegyszerűbb jó/selejt válogatástól az osztályozáson át, a teljes dokumentálásig, alkatrész megjelölésig.